Scapa de celulita prin vibromasaj, la Salonul Diamonds Body

Scapa de celulita prin vibromasaj, la Salonul Diamonds BodySalonul Diamonds Body pune la dispozitia dumneavoastra o terapie de ultima generatie impotriva tuturor stadiilor de celulita, incepand de la stadiul 1 pana la stadiul 4. Vibromatique este un aparat profesional de vibromasaj care asigura cele mai placute tratamente anticelulitice si de tonifiere a musculaturii. Totodata este un aparat de vibromasaj cu drenaj limfatic, tonifiere si  remodelare corporala.
Vibromasajul presupune aplicarea automata a tehnicilor de masaj asupra structurii musculare si tesuturilor moi ale corpului, tehnici de constrangere, leganare, frictionare, framantare, presare – produse prin intermediul vibratiilor emise. In urma unui astfel de tratament la salonul Diamonds Body, rezultatele nu vor intarzia sa apara: nodulii celulitici vor fi “sparti” astfel incat ei sa poata fi eliminati prin drenaj limfatic, procesul de detoxifiere este accelerat, elasticitatea musculara este marita si, in plus, aparatul reduce tensiunea musculara si va ajuta sa va relaxati.

Text: Ruxandra Raica

august 13th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate