Scapa de parul nedorit cu Derma Perfect de la Rowenta

rowenta derma perfect2Acum poti scapa de 83% din parul nedorit, acasa, dupa numai 6 epilari cu ajutorul aparatului Derma Perfect de la Rowenta. Miraculosul aparat de epilat dispune de tehnologia exclusiva Pulse Active si ajuta la reducerea eficienta si sigura a parului nedorit, vizibil si simplu! Pulse Active trimite un flux de lumina intens pulsata pentru un impact maxim asupra parului.

Nu iti face griji in privinta luminii intens pulsate de aparat deoarece filtrul UV performant va avea grija de ochii tai, conform standardelor internationale.

Nu este de mirare ca tehnologia folosita de Derma Perfect este sustinuta pentru eficienta si siguranta sa de Dr. Tina Alster, Fondator al Institutului de Chirurgie Dermatologica cu Laser din Washington. Medicul este de parere ca tratamentul IPL este la fel de eficient ca laserul, chiar daca acesta este aplicat acasa.

„Tehnologia IPL este folosita zilnic de mii de dermatologi din intreaga lume pentru a indeparta in siguranta parul nedorit. Promovez tratamentul IPL pentru indepartarea parului de aproape 2 decenii”, declara Dr. Alster.

Text: Andreea Popescu