Top 5 lucruri la care se pricep barbatii

Top-5-lucruri-la-care-se-pricep-barbatiiExista unele lucruri pe care barbatii le pot face si femeile nu. La fel cum exista multe alte lucruri pe care femeile le pot face si barbatii nu. Ca nasterea, de exemplu. Citeste mai jos o compilatie de cinci lucruri pe care doar barbatii le pot face. Lucruri la care pur si simplu sunt enervant de perfecti. Bucurati-va!

1. Vocea sexy de dimineata: Aceasta este, cu siguranta, in capul listei. Vocea barbatilor atunci cand se trezesc este atat de seducatoare comparativ cu vocea femeilor care pare a fi un oracait. Desi suntem destul de siguri ca “vocea sexy de dimineata” este direct proportionala cu coeficientul de senzualitate a vocii lor normale, anumite cercetari neoficiale au aratat ca barbatii cu voci rezonabile au voci supersexy dimineata.

2. Abilitatea de a oferi imbratisari reconfortante: Unificarea unui om este ca o imbratisare de dimensiunea unui ursulet de plus. Doar ca mai calda. Si mai umana. Imbratisarea este minunata si calduroasa, o expresie a prieteniei si afectiunii; ea ne poate oferi cele mai placute senzatii si trairi alaturi de un seaman de-al nostru. Iar barbatii au un talent de a te face sa te simti in siguranta atunci cand te imbratiseaza…

3. Spune ceva complet nepotrivit si este inca fermecator: Acesta este un caz clasic. Si nu, nu vorbim despre raspunsurile la intrebarile: „Crezi in dragoste la prima vedere?” sau „Trebuie sa mai slabesc?”.

4. Abilitatea de a manca exagerat de mult fara a se simti vinovat: Cu siguranta ai vazut un barbat care sa manance o pizza in cateva minute sau unul care mananca atat de mult incat ajungi sa te intrebi unde intra atata mancare. Ei bine, asta inseamna un om fara complexe. Poate ca sunt binecuvantati cu niste metabolisme excelente sau poate ca asa sunt ei construiti ca sa poata consuma cantitati uriase de alimente si, culmea, fara sa se ingrase. Eu, personal, chiar ii invidiez pentru ca nu isi fac griji ca toata mancarea se va depune pe coapsele si soldurile lor.

5. Abilitatea lor de a rezolva lucrurile: Noi nu vorbim doar despre sentimente, ci ne referim la capacitatea de a schimba becurile si sigurantele din casa, de a repara calculatoarele sau, pur si simplu, de a baga cablul in televizor.

 

Text: Andreea Popescu