Tunsoarea in functie de forma fetei

Suntem diferite, unice, frumoase si speciale in felul nostru. Daca toamna aceasta se poarta parul scurt nu inseamna ca aceasta coafura se potriveste oricui! E bine sa te tunzi in asa fel incat sa iti pui in valoare trasaturile, sa optezi pentru stilizarea parului in concordanta cu felul tau de a fi.Ai fata rotunda? Fileaza parul!

Pentru femeile cu fata rotunda sunt recomandate coafurile sleek, filate, cu franjuri, bretoanele asimetrice, cararea pe mijloc si tapajul suvitelor de pe calota. Inspiratie iti pot fi vedete precum Christina Ricci sau Drew Barrymore.

 

Bucle ample pentru fata patrata

Femeilor cu fata patrata le sunt recomandate buclele ample cu varfurile filate si parul mediu, putin mai jos de umeri. Daca te incadrezi in aceasta categorie, Demi Moore si Sandra Bullock sunt exemplele tale de stil.

 

Par lung pentru fata in forma de inima

Ai barbia ascutita si fata in forma de inima precum Claudia Schiffer sau Naomi Campbell? Parul lung, coafurile angelice si delicate, suvitele rebele care sa incadreze pometii si bretonul pieptanat pe o parte sunt indicate pentru tine.

 

Tunsori potrivite pentru fata ovala

Norocoasele care pot purta aproape orice fel de coafuri sunt femeile cu forma fetei ovala. Bucle sau par drept, scurt, mediu sau lung, cu breton sau fara, toate ti se potrivesc daca ai fata ovala. Inspira-te in alegerea coafurilor de la superstaruri precum Julia Roberts, Mariah Carey sau Cameron Diaz!

 

Text: Diana Sorescu