Vedetele destinatiilor de vacanta: piesele STACCATO

STACCATO 279 lei 13Daca vrei sa fii vedeta verii, atunci trebuie neaparat sa asculti sfaturile designerilor STACCATO, care propun in aceasta vara piese contemporane, in culori vibrante, metalizate sau neon, menite sa atraga toate privirile.

Colectia este compusa atat din modele cu toc sau cu platforma, cat si din modele chic. In zilele caniculare, in care confortul este cel mai important, designerii ne sfatuiesc sa purtam sandalele cu talpa joasa, din materiale naturale, accesorizate cu tinte, flori sau glitter, ce pot fi  combinate cu tinute casual, fie boeme sau ceva mai rebele.

STACCATO 279 lei 19Si cum marea este aproape, designerii recomanda modelele in culori metalice, aurii sau argintii, cu influente marine ce sunt perfecte pentru zilele de vacanta petrecute la malul marii. Si cum altfel sa fii imbracata la o petrecere pe plaja daca nu in rochii maxi, diafane, ce confera un look relaxat, pastrand aerul chic al oricarui oufit?

Nici serile calduroase de vara nu au fost uitate de catre designerii STACCATO, care ne recomanda sandalele cu toc inalt sau platforma, in culori aprinse sau cu insertii metalizate, care pot transforma rapid o simpla tinuta intr-una de petrecere.

Vara aceasta, inspiratia este nemarginita, iar orice varianta este permisa. Alege cu incredere!

 

Text: Andreea Popescu