Wienerwald deschide un nou restaurant in Bucuresti

Wienerwald deschide un nou restaurant in Bucuresti Wienerwald are placerea de a anunta deschiderea celui de-al doilea restaurant in Bucuresti, in cadrul strategiei sale de a deschide un lant de restaurante care ofera reteta legendara germana a produselor din carne de pui. Legendarul lant din Germania a deschis primul restaurant in Bucuresti in aprilie 2011 si a reusit deja sa isi multumeasca oaspetii cu cele mai rafinate produse.

Wienerwald castiga popularitate in randul romanilor, la fel cum a facut-o deja in alte tari, datorita produselor sale crocante si suculente din carne de pui.

Wienerwald detine 34 de restaurante in Germania si 33 in Turcia. Wienerwald doreste sa le ofere oamenilor o alternativa, alegand mancare gustoasa, sanatoasa si servita rapid.

Un alt restaurant Wienerwald va fi deschis in Sun Plaza in cateva saptamani. Compania va incepe in curand constructia unei alte locatii in centrul orasului, care se preconizeaza a fi deschisa pana la finele anului.

 

Noul restaurant este situat in zona Floreasca, la numarul 145 pe Calea Floreasca si si-a deschis portile pe 6 octombrie.

 

Text: Alina Lupa

 

 

octombrie 20th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate