4 prieteni inseparabili intr-un simplu pix!

Keyvisual_Classic_3Bic aduce pe piata produselor de papetarie pixul BIC® 4 Colours, ce a luat nastere in anul 1969 pentru a simplifica viata consumatorilor. 4 Colours nu este doar un pix, este un simbol in adevaratul sens al cuvantului, ce imbina traditia, modernismul si rafinamentul frantuzesc, iar toate acestea te vor cuceri inca de la primul clic.

Astfel, cei patru prieteni colorati, cel negru, cel rosu, cel verde si cel albastru isi dau intalnire pentru a te cuceri din prima clipa, pentru a te incanta, pentru a aluneca usor pe foaia sau pe agenda ta. Daca ai nevoie de un instrument de scris care sa nu te tradeze la greu,  si care sa intruneasca toate calitatile de care ai nevoie, nu ezita sa ti-l achizitionezi. Plus ca te scapa de corvoada de a purta in geanta sau de a tine pe birou 4 pixuri in loc de unul singur.

Nascut din dorinta si pasiune, 4 Colours este o solutie simpla si ingenioasa de scriere. Iar pentru cei care vor sa fie neaparat in tendinte, pixul vine si cu noile culori fashion: azuriu, violet, roz girly si verde acidulat.

Asadar, primavara vine cu vesti bune de la Bic!

Text: Ruxandra Raica