6 tendințe de genți de mână. Care e favorita ta?

Dacă am observat ceva în calitate de „vânători de tendințe” este că nu există o singură abordare pentru a-ți alege o geantă de mână.

Pentru protecție eficientă împotriva razelor nocive ale soarelui, farmaciștii Catena recomandă produsele Rilastil din gama SUN SYSTEM.

Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de tendințele modei din acest sezon pentru că vara este momentul în care să experimentezi diferite culori și texturi interesante. Pentru o abordare sigură și o tendință care va merge și în lunile de toamnă ia în calcul noțiunile practice ale unei genți de mână. Alege o geantă din cauciuc în nuanțe nebune de vară, mai ales că anul acesta de poartă toate culorile neon.

Dacă nuanțele neon sunt prea mult pentru stilul tău, fii sigură că există o varietate de modele pentru toate gusturile. De la modele supradimensionate până la genți minimaliste și genți stil coș, există un trend pentru fiecare.Iată cele 6 tendințe de genți de mână pentru acest sezon:

Logo-uri

Indiferent dacă preferi o geantă cu logo mare sau un imprimeu monocrom, aceste genți de mână ușor de identificat vă vor completa estetica de vară.  Durabilitatea, longevitatea și versatilitatea sunt trei trăsături esențiale pentru alegerea unei genți. Alege ce ți se potrivește.

Genți de paie

Paiele sunt un material esențial pentru gențile de vară, iar în acest sezon, selecția de genți de paie sau rafie va fi mai semnificativ ca niciodată. Iubim aceste materiale pentru stilul franțuzesc pe care îl conferă oricărei ținute, dar mai ales pentru versatilitatea lor.

Genți semilună

Gențile semilună s-au întors. Deși ar părea că e doar revenirea stilului de genți din anii 2000, iterațiile moderne ale sezonului de vară sunt nuanțele vibrante și materialele texturate. Forma lor este perfectă pentru a fi purtate pe umăr.

Genți din mărgele

Moda a încetat cu mult timp în urmă să mai fie convențională așa că de ce să nu porți o geantă din mărgele la o ținută de zi? Deși ai fi crezut că mărgelele și paietele sunt potrivite mai de grabă pentru o seară în oraș, stilurile de genți ale sezonului cu bretele lungi sunt potrivite pentru orice moment al zilei.

Genți țesute

Așteaptă-te la țesături pe tocuri supradimensionate, genți crossbody și forme sculpturale în acest sezon. Gențile țesute sunt mai sofisticate ca în sezoanele trecute, împodobite cu catarame, accesorii metalice și buzunare exterioare.

Geantă mini

Concepute în mod intenționat pentru a păstra doar elementele esențiale, gențile mici sunt distractive și stylish. Totuși, cum spuneam mai sus, nu există o singură abordare pentru a-ți alege o geantă de mână, așa că de ce să nu încerci ceva excentric?

Iulia Mirică

Foto: shutterstock, marieclaire.com