Horoscop Rac săptămâna 6 -12 mai 2024

Nativii Rac încep săptămâna 6-12 mai cu preocupări pentru carieră, mai ales dacă au primit niște propuneri și va fi nevoie să dea niște răspunsuri.

Marți pot avea dialoguri cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie, angajatori noi. Posibil să primească și o ofertă financiară tentantă, care să aducă mai mulți bani în conturi.

Pe 8 mai se formează Luna Nouă din zodia Taur, care anunță noi etape în sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventează, vieții sociale, lărgirii cercului de cunoscuți, dar și planurilor și proiectelor pe termen lung. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, care anunță evenimente și situații neprevăzute sau schimbări bruște de direcție.

Joi și vineri sunt două zile în care nativii Rac au nevoie de recuperare, stau mai mult izolați și caută să-și desfășoare activitățile fără să fie deranjați sau să socializeze prea mult.

La finalul săptămânii, Luna, guvernatoarea lor, le traversează zodia, sunt mai sensibili și au nevoie de mai multă afecțiune și atenție din partea partenerului.