Acum poti incerca din nou, fara griji, gusturile pe care le iubesti!

-0aPoza-signal-expertCu noua pasta de dinti Signal Sensitive Expert, redescoperi gusturile pe care le iubesti! Stiai ca 1 din 3 persoane sufera de sensibilitate dentara, manifestata prin aparitia durerii in urma consumului de alimente calde sau reci? Cu noua pasta de dinti Signal Sensitive Expert, uiti de grija sensibilitatii dentare si redescoperi gusturile pe care le iubesti!

Noua pasta de dinti Signal Sensitive Expert combina, intr-o formula unica, minerale (hidroxiapatita) si potasiu – ce patrund in canalele dentinei asigurand ameliorarea in 30 de secunde a durerii la cald si rece – cu citrat de zinc pentru protectia dintilor sensibili, zi de zi. Hidroxiapatita, un mineral regasit in structura naturala a dintilor, se depune in canalele expuse ale dentinei impiedicand stimulii termici, cald si rece, sa ajunga la nerv. Citratul de potasiu calmeaza durerea resimtita de terminatiile nervoase reducand disconfortul la nivelul dintilor.

Citratul de zinc protejeaza gingiile si reduce riscul de retractie gingivala, una din cauzele principale ale sensibilitatii dentare. Fluorul protejeaza impotriva cariilor si ajuta la repararea si protectia smaltului.

 

Pret recomandat: Pasta de dinti Signal Sensitive Expert: 16.23 RON

 

Text: Ruxandra Raica