Apa naturala de Trandafir – Prospetime intr-o sticluta

2009_body_care__apa_naturala_de_trandafir„Trandafirul! Cea mai dulce floare, de parfumul careia pana si zeii sunt fermecati”. Sunt cuvintele poetului irlandez Thomas Moore, artist ce a venerat minunea sangerie cu arome divine. Luna aceasta, testez pentru voi Apa naturala de Trandafir din gama Naturalis.

 
Acasa, in fata oglinzii, dupa o zi obositoare si prafuita, am insfacat un disc demachiant si am luat de pe etajera sticluta transparenta cu Apa naturala de Trandafir. Am desurubat capacul si, asa cum fac cu fiecare produs de make-up pe care il achizitionez, am mirosit licoarea cu care aveam sa-mi rasfat tenul.

Am inchis ochii. Aroma intensa si dulce m-a teleportat in gradinile paradisiace ale seraiului, gadilandu-mi delicat simturile, iar o senzatie placuta de relaxare a completat calatoria din gand.

Petale presarate in apa vie

Mi-am dezmierdat fata cu apa pura de trandafir. Valuri de prospetime mi-au inundat porii, lasandu-mi pielea neteda, revigorata, hidratata. E uimitor cum intr-o sticluta de 330 de ml poti ingloba esenta genuina a trandafirului, fara sa o alterezi in vreun fel. Atunci cand simti aroma acestui tonic natural, ai impresia ca sute de petale sunt presarate in apa vie, ca iti cureti tenul cu o potiune magica, cu proprietati miraculoase.

Produs 100% natural
Din partea mea, Apa naturala de Trandafir Naturalis primeste nota maxima. Apreciez faptul ca este un produs 100% natural, obtinut prin distilarea florilor de Rosa Damascena Mill. Ador aroma savuroasa si intensa si ma bucur sa vad si efectele: o piele mai catifelata, mai luminoasa, vizibil reimprospatata. Daca vreti sa va faceti un cadou si va e dor de produsele care ascund povesti, va recomand calduros acest tonic!

 

Text: Diana Sorescu