Aroma de trandafiri… din cap pana-n picioare!

aroma de trandafiri din cap pana in picioareFloare fara pereche in lume, trandafirul este mesagerul divin al dragostei si al feminitatii. Cea mai pretioasa bijuterie a naturii (un gram de ulei de trandafiri este mai valoros decat un gram de aur, deoarece pentru producerea lui sunt necesare circa 1.500 de flori) este o desfatare pentru trup si suflet. Nu te-am convins? Nu-i nimic, produsele Rosebud & Blossom o vor face! 

Sapun lichid cu extracte de trandafir, 275 ml

Ideal pentru ingrijirea mainilor, sapunul lichid cu extracte de trandafir Rosebud & Blossom, fabricat in Anglia, iti ofera atat proprietatile hidratante ale unui sapun lichid de calitate superioara, cat si mireasma trandafirilor proaspat culesi. Vino la Catena si convinge-te!

 

Lotiune pentru maini si corp cu extracte de trandafiri, 275 ml

Textura cremoasa si subtil parfumata o recomanda ca fiind cel mai potrivit produs pentru pielea ta. Extractul de trandafiri are un efect calmant asupra pielii sensibile, fiind totodata recomandat ca tratament veritabil pentru toate tipurile de ten.

 

Crema de baie cu extracte de trandafiri, 425 ml

O surpriza parfumata in cinstea femeilor – asta si-au dorit sa creeze cei de la Rosebud & Blossom odata cu lansarea pe piata din Romania a cremei de baie cu extract de trandafiri! Crema de baie cu extract de trandafiri de la Rosebud & Blossom este dedicata momentelor de rasfat si ritualului zilnic de relaxare si infrumusetare. Imbogatita cu extracte de trandafiri, aceasta crema de baie curata si parfumeaza delicat pielea, fara sa o usuce.

Beauty adviserii Catena recomanda Lotiunea pentru maini si corp cu extracte de trandafiri Rosebud & Blossom. Cine nu iubeste aroma trandafirilor proaspat culesi? Hidrateaza-ti mainile cu aceasta lotiune de calitate superioara, fabricata in Anglia si lasa-te sedusa de parfumul de flori de trandafiri! Afla mai multe detalii despre produs chiar aici.

 

Text: Alexandra Lupu