Aspiratorul AiBOT RC 530A – aspiratorul care face curat singur

Aspiratorul AiBOT RC 530A – aspiratorul care face curat singur Perfect pentru suprafete precum parchet, gresie, covoare sau linoleum, aspiratorul AiBOT RC 530A (aspiratorul care face curat singur), introdus pe piata de catre Genius, este un aspirator recent lansat, special conceput pentru a veni in ajutorul celor care vor sa dedice timpul liber familiei si prietenilor si sa scape de orele perecute in “compania” vechiului aspirator, a periei de curatat covoare si a pamatufului.

Tehnologia de ultima generatie de care se bucura aspiratorul AiBOT RC 530A face ca acesta sa fie prevazut cu senzor “nu atinge” simtind exact unde este mobila pentru a nu se izbi de ea, cu un sac foarte incapator de 320 de ml, precum si cu statie de reincarcare cu senzori – atunci cand se descarca, merge singur sa se realimenteze.

De asemenea, dispune de functii care detecteaza scarile sau pragurile, are 8 cm inaltime si doar 1,8 kg iar autonomia este de o ora. Practic, fara bataie de cap, aspiratorul face treaba singur, astfel incat tu vei economisi timp pretios. Este disponibil in magazine la pretul de referinta de 879,9 lei.

Text: Ruxandra Raica

ianuarie 26th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate