Beneficiile apei de cocos

-0a0a0a7289347Apa de cocos (lichidul din interiorul nucilor de cocos verzi) este sanatoasa si delicioasa si are o multime de beneficii, printre care si pierderea rapida in greutate. Apa de cocos este foarte sanatoasa. O cana plina cu apa de cocos are doar 46 de calorii, comparativ cu 550 de calorii, cat are o cana plina cu lapte de cocos. Apa de cocos este deosebit de hidratanta, contine zaharuri naturale, precum si minerale.

Este foarte bogata in magneziu si potasiu, dar si in fibre. In plus, exista o gramada de alte castiguri care se pot obtine de pe urma consumului de apa de cocos, care se pare ca ar fi o foarte buna alternativa la Viagra, deoarece are capacitatea de a imbunatati functia reproductiva la barbati.

 

De asemenea, acest lichid nemaipomenit reduce pofta de mancare, precum si pe cea a consumului de zahar, asadar vei simti nevoia sa mananci mai putin, ceea ce inseamna ca va scadea consumul total de calorii. Apa de cocos este cunoscuta si datorita faptului ca are proprietati detoxifiante, ajutandu-te sa dai jos mai repede kilogramele nedorite. Mai mult decat atat, apa din nuca de cocos intareste sistemul imunitar si stimuleaza circulatia sangelui.

 

Text: Ruxandra Raica