Bucharest Fashion Week

Bucharest-Fashion-Week

La inceputul lunii mai a avut loc cel mai asteptat eveniment de
moda al anului: Bucharest Fashion Week. In perioada 30 aprilie-2 mai, la World Trade Center, au fost prezentate cele mai recente colectii semnate de importanti designeri romani si internationali.

Mihai Albu, arhitectul de pantofi, a lansat la Bucharest Fashion Week 2010 colectia de toamna-iarna 2010-2011 intitulata „Structuri”, o colectie arhitecturala, in care diversele elemente constructive ale pantofului se regasesc in locuri neobisnuite, creand impresia unor sculpturi. Alaturarile de culori sunt surprinzatoare, iar punctul de atractie al tuturor pieselor il constituie tocul de 16 cm.

Laura Olteanu a prezentat o colectie haute-couture realizata din foite de aur si perle Swarovski cu sidef. Talentata Adina Buzatu, stilista specializata in tinute masculine, a venit cu o colectie anti-kitsch, realizata dintr-un mix eclectic intre clasic si avangarda, intre casual si elegant. Una dintre surprizele festivalului a fost Valeria Marini, celebra vedeta de televiziune, actrita si designer, prietena foarte apropiata cu Catalin Botezatu. Clara Rotescu, Azzara by Mirela Pellegrini, Ersa Atelier, BSB sunt alte cateva nume invitate la Bucharest Fashion Week.

Cristiana si Izabela Purdescu au incantat audienta cu o colectie dedicata lui Michael Jackson, realizata doar din piele in nuante de lamaie si negru, cu ornamente ca tinte si catarame.

Princess by Ana Radu a surprins cu colectia sa, prin nuante de mov si lila.

Laura Olteanu a incheiat prima seara a festivalului, cu un showe xceptional!  Colectia Nude, compusa din rochii haute-couture, plina de glam si extrem de sofisticata, realizata din drapaje, volane, tul de matase, broderii cu tonuri metalizate, dantele pictate manual, solzi din piele lacuita, ornamente si insertii metalice.

 

{besps}articole_iunie/articole_slideshow_iunie/bucuresti-fashion-week/more|width=450|height=450{/besps}

 

Marca de lenjerie Skiny, renumita pentru traditie si calitate de aproximativ 100 ani a incantat invitatii prin stilul casual si sexy, provocand emotii si starnind imaginatia.

Adriana Goilav si colectia sa „Creatia ca o confesiune” s-a concretizat printr-o simplitate imperiala si regasirea idealului feminin prin pictarea manuala a unor imagini renascentiste pe frumoasa textura a inului din care au fost compuse 12 piese vestimentare.

Colectia prezentata de OXETTE la Bucharest Fashion Week este realizata printr-o tehnologie de varf si concepte originale de design, fiind definite de un maximum de creativitate.

Designerului Mirela Pellegrini a adus colectiilor un aer modern, cu influenta italiana. Pliseurile, drapajele, voalurile, imprimeurile si dantela au fost puse in valoare prin modul special de prezentare.

Adriana Goilav

{besps}articole_iunie/articole_slideshow_iunie/bucuresti-fashion-week/adrianagoilav|width=450|height=450{/besps}

 

Azzara by Mirela Pellegrini

{besps}articole_iunie/articole_slideshow_iunie/bucuresti-fashion-week/azzara|width=450|height=450{/besps}