Carla Bruni – acuzata ca a abuzat de prea mult botox

Carla Bruni – acuzata ca a abuzat de prea mult botoxCarla Bruni a revenit din nou in atentia presei odata cu primul scrutin al alegerilor prezidentiale din Franta. Carla a fost in lumina reflectoarelor pentru foarte mult timp si asta pentru ca, inainte de a fi sotia lui Nicolas Sarkozy, a fost model, si inca unul destul de apreciat, prezentand colectiile celor mai mari case de moda din lume. Acum insa, Carla este acuzata ca, din dorinta de a ramane tanara, a abuzat prea mult de botox, iar chipul ei a devenit lipsit de expresivitate, obrajii fiind de asemenea foarte schimbati.

Nu stim daca doamna Bruni-Sarkozy se straduieste sa arate bine, insa credem ca nicio femeie nu ar trebui sa abuzeze de astfel de substante, pentru ca intotdeauna naturaletea invinge.

Totusi, in anul 2008, atunci cand s-a casatorit cu Nicolas, Carla afisa un zambet si o privire seducatoare, de care oricine s-ar fi putut indragosti.

 

Text: Ruxandra Raica

mai 3rd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate