Cate Blanchett se teme de efectul pe termen lung al botoxului

Cate Blanchett se teme de efectul pe termen lung al botoxuluiCate Blanchett este probabil una dintre putinele actrite care spune ca nu va apela la botox prea curand si admite faptul ca se teme de astfel de proceduri cosmetice. Cate afirma ca le invidiaza pe doamnele si mai ales pe domnisoarele care nu au niciun fel de retinere atunci cand vine vorba despre asemenea interventii de infrumusetare.

“Nu stau sa le spun femeilor ce ar trebui sa faca si ce nu. Stiu insa ceea ce functioneaza cel mai bine pentru mine. Sunt mult prea inspaimantata de ceea ce inseamna botoxul pe termen lung. Ma uit la femeile de 20 de ani care fac lucrul acesta… singurul lucru pe care-l vedem  in ultimul timp. Nu ma umplu de admiratie la vederea lor, ci doar de mila”, a declarat vedeta.

Asadar, Cate se teme de efectul pe care l-ar putea avea pe termen lung botoxul, si pana la urma este de admirat ca nu vrea sa apeleze la el.

 

Text: Ruxandra Raica

Sursa: www.showbizspy.com

martie 5th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate