Ce-Ce Med Silk Serum, secretul varfurilor sanatoase

pisiCand ajung la salon, Razvan stie: spalat, aranjat, lunar vopsit. Dar o data la sase luni incepe chinul: el imi explica gentil ca e vremea sa imi tai varfurile, eu ii spun ca nu am nevoie, chiar daca observ si singura ca nu au un aspect chiar ok. Si atunci, ce sa faca si Razvan? Imi promite ca o sa taie doar 1 mm din lungimea parului, iar eu inchid ochii si ii dau unda verde, cu o usoara strangere de inima.

Sa testez pentru voi diferite produse este o dulce sarcina: am ocazia sa va impartasesc parerea mea despre cosmetice si uneori descopar adevarate comori. Eh, in editia asta s-a intamplat iar! E vorba despre Ce-Ce Med Sik Serum, un ulei concentrat, special creat pentru varfurile tocite.

Varfuri sanatoase si revigorate

Contine extract de matase si se aplica pe varfuri, fara clatire. Este un produs profesional ce se gaseste in farmaciile Catena si se foloseste exclusiv in saloanele de infrumusetare. Eu l-am incercat cu emotia descoperirii si cu speranta intr-un viitor mai indelungat lipsit de foarfeca lui Razvan. Mi-am rasfatat parul de doua ori pe saptamana cu licoarea parfumata si efectele s-au simtit imediat: varfuri mai stralucitoare, sanatoase si revigorate, o adevarata minune de beauty la care nici nu indrazneam sa visez!

Ser concentrat

Ce-Ce Med Silk Serum este dovada vie ca esentele tari se tin in sticlute mici. Vine intr-un recipient de doar 20ml, insa am aplicat pe par o cantitate abia sesizabila, deoarce serul este foarte concentrat. Personal, sunt foarte incantata de acest produs, iar gama Ce-Ce Med mai primeste o bila alba, asta dupa ce samponul mi-a placut la nebunie si chiar m-a ajutat in problema caderii parului. Astept cu nerabdare sa-i povestesc lui Razvan despre descoperirea mea! Probabil se va bucura si el ca a scapat de asa o pacoste la salon…

Text: Diana Sorescu