Cif Cream: curata ceea ce pare imposibil de curatat!

Cif Cream: curata ceea ce pare imposibil de curatat!Cel mai bun produs universal de curatat vine acum cu o noua misiune pentru casa ta: sa curete ceea ce pare imposibil de curatat! Blatul de bucatarie, hota aragazului, rugina de pe tacamuri, plita de ceramica, gratarele, vasele din jena, robinetii din inox, jucariile din plastic sau cada din baie vor fi nu doar mai curate, ci si mai frumoase.

Noul look al gamei Cif Cream ti se potriveste ca o manusa, fiind conceput dupa forma palmei tale pentru o mai buna manevrare, transformand curatenia zilnica intr-o poveste cu final frumos. Noua sticla Cif este mult mai ergonomica, are un design care o face mai usor de utilizat si iti usureaza munca zilnica.

Intreaga gama Cif Cream contine, in fiecare picatura, milioane de microparticule ce patrund in profunzimea petelor de murdarie si le inlatura, ingrijind totodata suprafetele si lasandu-le curate si frumos stralucitoare.

 

Text: Andreea Popescu

octombrie 3rd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate