Cine e rapperul care și-a pus implanturi cu lanțuri de aur în loc de păr

Dan Sur, un rapper de origine mexicană, și-a șocat fanii când a apărut cu un look nemaivăzut. Cântărețul, în vârstă de 23 de ani, și-a prins de scalp zeci de lănțișoare de aur care imită cumva dreadurile. Mai exact, chirurgii i-au atașat mai multe cârlige de mici dimensiuni de scalp, de care poate atârna lanțuri și alte bijuterii, potrivit presei din străinătate.

Rapperul si influencerul susține că este „primul rapper din istoria omenirii” care și-a înlocuit părul cu lănțișoare de aur.Diferit de restul lumii

„Adevărul este că am vrut să fac ceva diferit pentru că văd că toată lumea își vopsește părul. Sper ca acum să nu mă copieze nimeni”, a spus el într-un clip pe TikTok, unde are 2 milioane de urmăritori.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Sur (@dansurig)

Cu toate acestea, mai mult decât originalitate, mulți și-au exprimat îngrijorarea că ar inspira pe alții să facă același lucru, procedura fiind destul de riscantă. Potrivit chirurgului estetician Dr. Frank Agullo, aceasta este o procedură foarte neobișnuită care prezintă riscuri imense, deoarece adăugarea de astfel de implanturi nu este sigură fiind o cale de acces pentru bacterii. De asemenea, greutatea ar putea determina implantul să se deplaseze și chiar să fractureze craniul, a mai adăugat medicul.

Rapperi care au pornit noi trenduri

Anterior, rapperul american Post Malone a făcut senzație cu look-ul său excentric. Acesta și-a pus dinți din diamante, în valoare de 1,6 milioane de dolari.

Un alt rapper cunoscut, Lil Uzi Vert, și-a implantat în frunte un diamant roz, în valoare de 24 de milioane de dolari.

Artistul în vârstă de 26 de ani a dezvăluit recent că un fan i-a smuls piatra prețioasă în timpul festivalului Rolling Loud din Miami.

Text: Iulia Mirică

Foto: indianexpress.com, google images, instagram