Implantul de par, noul trend printre vedete

Clinica Dr. Felix Hair Implant si-a deschis recent portile intr-o noua locatie exclusivista din Bucuresti, a carei imagine este designerul Catalin Botezatu. Pe langa dotarile la cele mai inalte standarde, noua clinica Dr. Felix Hair Implant va avea si o sectiune de medicina ortomoleculara, care previne si intarzie eficient si vizibil efectele imbatranirii, sub conducerea celebrului medic Egor Egorov, doctor in medicina si absolvent magna cum laude al Universitatii de Medicina din Berlin. La inaugurarea celei de-a doua clinici specializate in implantul de par, am fost si noi prezenti, echipa Tonica, si va oferim cele mai noi informatii din domeniul restaurarii capilare.

“Parcursul acestui business a fost destul de incercat, pentru ca in Romania nu exista o piata destul de mare in transplantul de par, insa cu timpul am reusit sa ne descurcam destul de bine, iar astazi suntem cunoscuti atat in tara, cat si in strainatate”, a declarat dr. Felix Popescu. In ceea ce priveste numeroasele tabuuri ale romanilor, dr. Felix este foarte increzator. “Nu exista barbat care sa nu-si doreasca sa aiba par in cap. Atat timp cat interventiile de ordin estetic pot sa rezolve complexele de orice natura, romanii sunt foarte deschisi”, a mentionat dr. Felix.Trebuie sa invatam sa depasim tabuurile societatii, numai asa putem fi fericiti cu noi insine

Catalin Botezatu: “Desi dr. Felix este prietenul meu, intotdeauna  fac o selectie foarte dura clientilor care doresc sa le fiu imagine. Am acceptat sa devin imaginea clinicii Dr. Felix Hair Implant, acordandu-i votul meu de incredere dr.-ului Felix datorita profesionalismului de care da dovada si datorita dotarilor de ultima generatie pe care aceasta clinica le ofera pacientilor sai”, a declarat designerul Catalin Botezatu, care este si imaginea clinicii.

Actorul Andrei Duban, un pacient fericit

In ultimul timp, implantul de par a devenit o moda in showbizul autohton, in special in randul barbatilor. Printre pacientii celebri ai dr.-ului Felix Popescu se numara Razvan Ciobanu, Andrei Duban, Dinu Maxer, Mihai Traistariu, Costin Craioveanu, Adrian Ungur si Rodion Camataru. “Pe langa problema de ordin estetic, calvitia influenteaza stima de sine. Mie mi-au fost implantate aproximativ 3500 de fire si ma felicit pentru alegerea facuta. Ma simt extraordinar de mandru, atat pentru reusita transplantului de par, cat si pentru faptul ca mi-am depasit teama de a ma supune interventiilor de genul asta. Vizita la dentist ma sperie in comparatie cu un transplant de par. Nu este o interventie dureroasa, iar rezultatele sunt uimitoare”, a marturisit Andrei Duban.

Text: Alexandra Lupu