O noua Gama Anticelulita de la Cosmetic Plant

decupat_Cosmetic PlantConform studiilor, 80% dintre femei se confrunta cu inestetica celulita, indiferent de greutatea pe care o au. Din acest motiv, Cosmetic Plant, una dintre cele mai cunoscute firme producatoare de produse cosmetice din Romania, renumita si la nivel international, vine in sprijinul nostru si lanseaza pe piata sase noi produse cu efect anticelulita.Ce este celulita si de ce apare?

Celulita reprezinta o acumulare subcutanata de grasimi, glicogen, apa si sare si este favorizata fie de o viata sedentara si o dieta dezechilibrata, fie de factori genetici. Odata cu inaintarea in varsta, „coaja de portocala” se accentueaza si devine mult mai vizibila, cu atat mai mult cu cat nivelul adipocitelor creste, iar cel de colagen si elastina scade.

Cum scapam de celulita?

Stilul de viata este esential in combaterea celulitei, astfel ca activitatea fizica, imbinata cu masajul anticelulitic, este foarte importanta. Masajul realizat cu produse de profil dreneaza lichidele din tesuturi si stimuleaza circulatia sangvina. De asemenea, hidratarea corespunzatoare a organismului si introducerea fructelor si legumelor in meniul zilnic, in defavoarea dulciurilor si fainoaselor, este un alt pas important in anihilarea celulitei. Testele realizate de cei de la Cosmetic Plant au demonstrat ca persoanele care au folosit in mod constant produsele din Gama Anticelulita au vazut o imbunatatire a tesutului cutanat in patru pana la opt saptamani, in functie de gravitatea problemei.

Ce cuprinde noua Gama Anticelulita de la Cosmetic Plant?

Noua Gama Anticelulita de la Cosmetic Plant cuprinde atat creme si geluri, cat si uleiuri, toate avand la baza ingrediente naturale ca algele marine, cafeaua verde, ardeiul iute, cafeina si ceaiul verde, recunoscute deja pentru rolul pe care il au in combaterea celulitei. De asemenea, noua gama are la baza formule moderne si nu contine parabeni. Produsele componente sunt: Gel anticelulita intensiv remodelant cu extract de alge marine, Crema anticelulita suplete & fermitate cu cafeina si ceai verde, Crema anticelulita bioactiva cu extract de alge marine, Crema anticelulita forte cu extract de cafea verde, Crema anticelulita termoactiva cu extract de ardei iute, Ulei anticelulita termoactiv cu extract de ardei iute si Crema anticelulita cu extract de galbenele, existenta in portofoliul Cosmetic Plant inca din 1999.

Aceste produse sunt disponibile si in farmaciile Catena.

Text: Madalina Manole