Crema de corp Ley, rasfatul meu de zi cu zi

Crema-de-corp-Ley-rasfatul-meu-de-zi-cu-ziExista produse cosmetice pe care le folosesc o data, altele pe care poate le mai cumpar si exista produse de care ma indragostesc. Dupa o vara intreaga in care am stat la soare, m-am ales cu un superb bronz caramel, dar si cu o piele „insetata” si avida de hidratare. si asa am descoperit Ley.

 

Una dintre surprizele placute ale toamnei a venit chiar de la Farmacia Catena, sub forma unei cutii negre cu detalii portocalii, scrise in italiana. Am citit: „Ley, Thermal Philosophy, crema idrazione corpo, per una pelle protteta e velluta”. Dupa o traducere melanj internet-italiana mea invatata de la televizor, am reusit sa descifrez mesajul producatorilor. Crema de corp Ley e mai mult decat o simpla crema, promite si face mai mult. Gama Ley te invata sa-ti cunosti si sa-ti respecti pielea. Crema de corp trebuie sa fie in armonie cu pH-ul tau si sa-ti rasfete nu doar pielea, ci si simturile, iar energia pura sa-ti invaluie trupul si spiritul intr-o magica aventura zen.

 

Testul

Dupa o baie bine-meritata cu spuma si ulei parfumat, am incercat Ley. si atunci mi-am dat seama: face parte din categoria produselor cosmetice de care ma indragostesc iremediabil. Deci n-am de gand sa o las. Crema de corp Ley e perfecta: are o textura untoasa, e grasa, hraneste pielea in profunzime si are o aroma delicata, proaspata. Pont: atunci cand aplici pe piele, maseaza energic. Fiind atat de grasa, e putin „incapatanata” si intra putin mai greu in piele. Ce-mi mai place tare mult este ca vine intr-un tub generos, de 200 ml, cu un capac cu diametru de 12 cm. Usor de folosit, economic si bun! Crema Ley este un produs de top la un pret competitiv – 47 de lei. si uite-asa am fost eu fericita cand am descoperit crema asta de corp. Nu v-am spus ca micile bucurii conteaza in viata?

 

Text: Diana Sorescu