Crema de maini Gli Elementi: Perechea mea de manusi invizibile

shutterstock_48026338_copyA venit frigul. Stiu, nu iti place, nici mie. Raceli inopinate, picioare reci, maini rosii si aspre, ce-ti poti dori mai mult? Noroc ca la farmaciile Catena gasesti remedii pentru toate, la preturi accesibile. Si ce mi-am ales eu din sipetul cu produse binefacatoare? O crema pentru maini!
Cand vin zilele reci si incepe sa bata vantul aspru, pielea de pe mainile mele isi pierde instant din catifelare si suplete. Imi apar bubite rosii, iar iarna, cand sunt gerurile alea mari, se crapa si ma ustura. E groaznic, am incercat diverse creme, dar toate au avut efect pret de… cateva ore!
Gli Elementi e altceva
Anul asta am zis ca, decat sa tratez, mai bine previn. Asa ca am luat la testat o crema pentru maini, produs italienesc. E vorba de o emulsie protectoare ce contine apa geotermala, glicerina vegetala, extract de orz, unt de karite si elemente ce protejeaza si remineralizeaza microcirculatia de suprafata. M-am dat pe maini cu regularitate si constiinciozitate: de dimineata, la pranz si seara. Pielea mea s-a hidratat vizibil, fara sa fie uleioasa, iar compozitia emolienta a cremei cu ale sale proprietati de desensibilizare mi-a facut tare bine! Simt ca port o pereche de manusi invizibile, ce ma protejeaza de actiunile nocive ale frigului si vantului. Daca stau bine sa citesc pe cutie, Gli Elementi chiar asta este: o crema-bariera, special conceputa pentru pielea mea sensibila. Si a ta!
Pret bun si calitate inalta
Perfect este ca aceasta crema subtil aromata vine intr-un flacon de 75 ml, suficient pentru aplicari dese si generoase, iar pretul este unul competitiv 52,5 lei. O poti strecura cu usurinta in geanta datorita designului practic, dar sa nu te miri daca prietenele o sa-ti cotrobaie prin buzunare! Odata ce ti-ai rasfatat mainile cu ea, devii dependenta! Gli Elementi e o crema de maini minunata!
Text: Diana Sorescu