Crema de noapte Naturalis – si tenul meu adoarme zambind

crema-de-noapte-naturalisCu voi sunt sincera mereu si va impartasesc mai toate experientele mele in  amaterie de beauty. Ce am sa va marturisesc acum nu-i un exemplu de urmat, ba dimpotriva. Pana sa testez crema Naturalis, seara imi neglijam complet tenul si, in afara de banala demachiere, nu mai faceam nimic.

Stiam ca nu e in regula pentru ca, in fiecare dimineata, cercetandu-mi fata in oglinda neprietenoasa, observam ca tenul meu e sifonat, uscat si parca obosit, chiar daca dormeam mai bine de opt ore.

 

 

Procedam asa din comoditate, din nepasare (deh, mi-am zis ca-s tanara, inca nu trebuie sa ma agit!), dar si pentru ca nu gasisem produsul potrivit.

Pana luna asta, cand echipa Catena mi-a „facut cunostinta” cu crema de noapte Naturalis.

 

Naturalis, inteligenta naturii

Cand am primit produsul pentru testat, am fost precum un copil in fata unei pachetel cu surprize: l-am privit, l-am intors pe toate partile, apoi l-am deschis. In centrul cutiei pictate cu frunze si flori, am gasit un cristal de chihlimbar, de 50 ml, cu capac portocaliu, iar inauntrul lui – o esenta cremoasa cu parfum subtil.

Seara, dupa demachiere, am decis sa imi rasfat tenul cu pretioasa crema. Deloc grasa, cu o textura fina, aplicarea ei a fost precum o mangaiere.

Pentru prima oara am simtit ca tenul meu e fericit.

 

Efecte de necontestat

Iata ca se implinesc trei saptamani de cand o folosesc si nu ma mai pot desparti de crema Naturalis. In tot acest timp tenul meu a devenit mai luminos, mai hidratat si mai elastic, liniile fine de expresie s-au mai estompat, pungile de sub ochi s-au diminuat, iar nesuferitele pete pigmentare sunt istorie.

Aceste efecte fabuloase se datoreaza ingredientelor active vegetale pe care crema le contine: gatuline whitening, extract de guarana si lemn dulce, ulei de palmier si porumb, plus vitamina E.

 

De trei saptamani, Naturalis night cream imi spune cel mai frumos „Noapte buna”.

 

Text: Diana Sorescu