Doppelherz aktiv pentru vegetarieni, un produs special destinat veganilor si vegetarienilor

3.Doppelherz aktiv pentru vegetarieni, un produs special destinat veganilor si vegetarienilorDieta bazata pe fructe si legume scade riscul bolilor cardiovasculare si nu numai, insa specialistii se impart in doua categorii, pro si contra acestui regim de viata. Daca o persoana a ales sa elimine din alimentatie carnea, lactatele sau orice alt produs de origine animala, organismul nu trebuie insa sa le simta lipsa.

Iar veganii si vegetarienii trebuie neaparat sa primeasca vitaminele, mineralele si oligoelementele de care organismul are nevoie. Tocmai de aceea, bradul Doppelherz aktiv a conceput un produs special destinat celor care au eliminat din dieta lor produsele de origine animala. Doppelherz aktiv pentru vegetarieni vitamine + minerale contine mineralele calciu si fier, oligoelementele zinc si iod, precum si vitaminele B1, B2, B6, B12, si D3, adaptate optim necesitatii dietelor vegetariene sau vegane.

Foarte important de stiut este faptul ca in produsul Doppelherz aktiv pentru vegetarieni nu exista nicio urma de componente de origine animala sau derivate ale acestora.

 

Text: Ruxandra Raica