Reasculta povestile copilariei cu Napoca

Reasculta povestile copilariei cu NapocaNapoca, brandul romanesc de inghetata, ne reaminteste de copilarie printr-o campanie dedicata gustului inghetatelor pe care le adoram cand eram mici. Cu aceasta ocazie, Napoca lanseaza o inghetata cu un gust special – Sugubat, cu lapte si aroma de vata de zahar.

In cadrul campaniei „Reasculta povestile copilariei”, care se desfasoara in perioada 15 mai – 22 august, sunteti invitati sa reascultati cu mic, cu mare cele mai indragite povesti ale copilariei: Alba ca Zapada, Cenusareasa, Scufita Rosie, Degetica, Frumoasa din Padurea Adormita, inregistrate de Claudiu Istodor, actor la Teatrul Mic, cunoscut si ca vocea Povestilor Nemuritoare, si Razvan Simion, coprezentatorul emisiunii „Neata cu Razvan si Dani”.

Pentru a va bucura de aceste povesti, sunteti invitati sa accesati site-ul campaniei si sa introduceti codurile unice de participare pe www.inghetatadepoveste.ro. In plus, puteti castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 100 de premii zilnice, ce constau in tablete PC Samsung Galaxy Tab 3 Lite, sau unul dintre cele 3 premii lunare, ce constau in excursii pentru 4 persoane, la un parc de distractii din Europa. Caravana povestilor Napoca se va desfasura pe parcursul verii in Bucuresti si in alte sase orase. Inghetatele Napoca participante la campanie sunt: Napoca White, Napoca Lux, Napoca Premium CiocoMigdale, Napoca Premium Struguri, Panda, Napoca WOW Fructe de Padure, ROM 47 grame Stick si Sugubat, noul produs Napoca, cu lapte si aroma de vata de zahar.

 

Text: Ruxandra Raica

iulie 21st, 2014 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate