Dots, cel mai vandut brand de gogosi din Spania, intra pe piata din Romania

Dots, cel mai vandut brand de gogosi din Spania, intra pe piata din RomaniaDots, desertul sanatos si delicios care putea fi cumparat din Franta, Italia, Spania, Germania, SUA sau Japonia, este lansat in luna decembrie si in România prin campanie indoor in cafenelele Gloria Jeans din Afi Cotroceni, Baneasa Shopping City si Bucure?ti Mall si in Zodiac Caffe din Afi Cotroceni. In perioada 12 decembrie-1 ianuarie, in cafenele partenere, clientii vor putea savura cea mai bine vanduta gogoa?a din Spania.

In week-end, doua promoterite vor prezenta promotia Dots, o gustare dulce, sanatoasa si de calitate superioar?. Cafenele in care va avea loc promotia, vor fi semnalate printr-un afis pe care va fi scris Dots – Acest local este incredibil de proaspat. In perioada promotiei, in zilele de vineri, sambata si duminica, clientii vor putea degusta gogosile delicioase. In zilele de sambata, cei care vor cumpara Dots vor avea sansa sa castige diferite premii pe loc, precum sepci, tricouri personalizate, lumanari, ornamente de Craciun din ceramica sau gogosi. Dots este un produs marca Europastry, compania care se situeaz? pe locul intai în Spania pe piata produselor congelate de patiserie. Procesul de congelare nu afecteaz? calitatile produsului, mentinandu-l mereu proaspat si pe gustul celor mai preten?iosi consumatori. Cu ciocolata, vanilie, mar si scortisoara, Dots va fi, incepand cu luna decembrie, desertul delicios care poate fi savurat si in cafenele din Bucuresti. Brandul este adus în Romania de catre Intertrade Distributie Produse Alimentare, distribuitor pe domeniul HoReCa. Campania va fi sustinuta si prin promovare online pe reteaua de socializare Facebook. Utilizatorii Dots Romania vor afla ce anume este Dots, de unde pot cumpara aceste gogosi si se pot inscrie in competitia cu premii surpriza.

 

Text: Sabina Ghiormescu

decembrie 13th, 2011 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate