Drogul iubirii intr-un pulverizator nazal

Drogul iubirii intr-un pulverizator nazalAi probleme cu socializarea, cu atasarea sentimentala fata de o persoana, ori partenerul de cuplu nu-ti mai e pe plac? Daca raspunsul tau este afirmativ, atunci afla ca nu mai trebuie sa apelezi la consilieri sau psiholog, ci sa cumperi un singur medicament bogat in ocitocina. Aceasta e un hormon, cunoscut si drept „hormonul imbratisarii”, care odata eliberat in mod natural de creier induce instantaneu sentimente de apropriere si dorinta de intimitate sexuala. Medicul Paul Zak, de la Universitatea Claremont Graduate, din California, si colegii sai au reusit sa  imbutelieze hormonul cu pricina sub forma unui pulverizator nazal. Cercetatorii americani sustin insa ca, acest “parfum al dragostei” are efecte mult mai vizibile in cazul femeilor, barbatii avand deja in mod natural un grad mai mare de ocitocina in organism. Hormonul cu pricina este benefic si pentru reglarea tensiunii arteriale. (C.A.)

Ai probleme cu socializarea, cu atasarea sentimentala fata de o persoana, ori partenerul de cuplu nu-ti mai e pe plac? Daca raspunsul tau este afirmativ, atunci afla ca nu mai trebuie sa apelezi la consilieri sau psiholog, ci sa cumperi un singur medicament bogat in ocitocina. Aceasta e un hormon, cunoscut si drept „hormonul imbratisarii”, care odata eliberat in mod natural de creier induce instantaneu sentimente de apropriere si dorinta de intimitate sexuala. Medicul Paul Zak, de la Universitatea Claremont Graduate, din California, si colegii sai au reusit sa  imbutelieze hormonul cu pricina sub forma unui pulverizator nazal. Cercetatorii americani sustin insa ca, acest “parfum al dragostei” are efecte mult mai vizibile in cazul femeilor, barbatii avand deja in mod natural un grad mai mare de ocitocina in organism. Hormonul cu pricina este benefic si pentru reglarea tensiunii arteriale. 

august 28th, 2008 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate