ECOGRAFIE SUB SEMNUL EXCELENTEI

 

ECOGRAFIE SUB SEMNUL EXCELENTEIDe acum, la Policlinica Floreasca, pacientii retelei private de sanatate REGINA MARIA pot beneficia de doua aparate revolutionare: LOGIQ E9 si VOLUSON E8 Expert BT 12, ultimul fiind primul ecograf din Romania de acest tip. Introducerea acestei tehnologii este legata de activarea, in luna ianuarie, a unei echipe de experti in ecografie condusa de Dl. Dr. Adrian Pop. Echipa va efectua o gama variata de ecografii: obstetricala, morfologie fetala, genitala, mamara, pediatrica sau ecografie cu substanta de contrast.

Calitatile echipamentului VOLUSON E8 Expert BT 12 sunt in primul rand legate de imaginea anatomica exceptionala pe care o ofera, care permite explorarea fatului de la varste foarte mici, in primul trimestru, in cele mai mici detalii. Ecograful GE HealthcareLOGIQ E9 reprezinta de departe excelenta in aplicatiile pe abdomen, parti moi (san, tiroida, articulatii), musculo-scheletal, vascular, ecografie de contrast, obstetricala si ginecologica.

Acesta ofera o imagine de o incredibila uniformitate, atat in determinarile superficiale, cat si pentru profunzime, indiferent de dimensiunea corpului pacientului. In plus, integreaza imaginea ecografica in timp real cu imaginile CT, RMN sau ecografice inregistrate anterior, ceea ce permite compararea anomaliilor,  crescand acuratetea diagnosticului si monitorizarea procedurilor de tratament. Mai multe detalii puteti gasi pe: www.reginamaria.ro

 

Text: Andreea Popescu

ianuarie 27th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate