Ellie White a cantat la Liberty Parade 2013 alaturi de „regele muzicii house” din Spania

Ellie White Dr Kucho Liberty Parade 2013Frumoasa cantareata Ellie White a concertat de curand in fata a peste 50.000 de oameni adunati pe plaja dintre statiunile Venus si Saturn, la marele festival Liberty Parade 2013. Punctul culminant al evenimentului a fost invitatul-surpriza, Dr. Kucho, supranumit si „regele muzicii house”.

Printre preferatele lui Dr. Kucho  se numara si Ellie White, despre care acesta considera ca este una dintre cele mai bune voci din Europa pe segmentul muzica house si electro. Datorita admiratiei mari pe care o are pentru cantareata noastra, Dr. Kucho a tinut neaparat sa o aiba alaturi pe artista din Romania.

„Primesc la studio sute de demo-uri de la artiste din toata lumea cu propuneri de colaborare. Anul trecut am primit o piesa a lui Ellie care mi-a atras atentia. Pentru Liberty Parade am tinut s-o invit alaturi de mine. A cantat o piesa de pe noul meu album, «The Return of The King». Ellie are una dintre cele mai bune voci din cate am auzit pana acum pe segmentul muzica house si electro. Este la nivelul lui Sia, cea care a colaborat cu David Guetta. Vreau sa lansam o piesa impreuna”, a declarat Dr. Kucho.

DJ-ul de origine spaniola a cucerit intreaga lume cu hituri precum „La Tarde Ha Puesto Triste” sau „Doing Better Without You”. Intrebata despre aceasta colaborare, Ellie White s-a aratat extrem de incantata.

„A fost unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea. Dr. Kucho este unul dintre cei mai apreciati DJ-i din lume si am fost emotionata cand am primit propunerea de urca cu el pe scena. Am tinut sa fiu in forma vocala maxima, nu am vorbit decat foarte putin in ultima saptamana, am evitat bauturile reci si aerul conditionat si am facut vocalize o ora inainte de a urca pe scena. Publicul a fost fantastic, atmosfera a fost incredibila. Am cantat si am dansat alaturi de 50.000 de oameni. Nu apuci sa faci asta zilnic!”, declara Ellie White.

Text: Andreea Popescu