Extensiile de par, ghid de utilizare

Ghidul extensiilor de parAti observat cator vedete le creste parul peste noapte? Cheia acestui fabulos miracol este folosirea inteligenta a extensiilor de par, atasate in asa fel incat sa se confunde cu parul natural. Extensiile de par ofera un volum instant si transforma o tunsoare dezastruoasa intr-una foarte atractiva.

Sa ai grija de extensiile de par este total diferit de grija pe care o porti parului natural. Sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii. Folositi o perie cu tepi fini periindu-va parul de jos in sus cat mai gentil. Prindeti-va parul cu grija inainte de a va culca. Nu va colorati extensiile de par acasa.
Pentru a preveni incurcarea parului, dati usor cu mana prin extensiile de par. Nu folositi fixativ sau gel pe extensiile de par deoarece pot aluneca.

Cat de lungi pot fi extensiile?
Poti avea extensiile cat de lungi vrei chiar pana la 26-30 cm. Orice mai lung de atat iti adauga o greutate capului care poate duce la o presiune neplacuta si va poate distruge propriul par. Cea mai buna marime de extensii pentru femeile de inaltime normala se situeaza in jurul cifrei de 22 cm sau chiar mai putin.

Cat de mult costa?
Totul este relativ. Anumite persoane va vor face pe cateva sute de mii pe cand altele va vor cere milioane. Aruncati-va o privire prin magazine si tineti minte sa achizitionati cel mai bun produs dupa raportul calitate – pret. Cu toate acestea parul dumneavoastra va arata minunat, pentru mult timp si va veti simti extraordinar de bine.

Pot sa-mi prin parul in coada?
Bineinteles, deoarece extensiile nu trebuie aplicate mai jos de baza scalpului (aproximativ pe la mijlocul urechilor) astfel incat parul de dedesubt va poate acoperi extensiile pentru orice tip de prindere a parului.

O sa ma doara radacina parului?
Nu! Daca doare iesiti imediat din coafor! Coafeza dumneavoastra trebuie sa va prinda extensiile cu fermitate dar confortabil. Tensiunea trebuie sa fie egala pe toata suprafata scalpului fara sa existe punct de durere. Sa nu aveti incredere in persoanele care va spun ca trebuie sa fie foarte strans totul pentru a fi sigur ca resista. Ideea nu este sa ramaneti fara par pe cap. Veti simti o mica jena in prima sau a doua zi dar dupa aceea veti uita ca aveti extensie de par.

Text: Mihnea Ratte