Fii mai tonica la inceput de an!

shutterstock_62874361Andreea Milea: In ultima perioada am observat aparitia unor riduri fine, am folosit tot felul de produse antirid, dar niciunul nu a dat rezultatele dorite. Imi poti recomanda un produs de calitate? De cate ori e indicat sa aplic crema antirid?

 

Beauty Adviser: Iti recomand crema tratament antirid de la Elementi. Aceasta stimuleaza functionarea epidermei si ajuta la umplerea si diminuarea ridurilor, iar gratie complexului de lipozomi pe baza de fitoceramide si vitamina F care actioneaza in profunzime, realizeaza coeziunea tesutului si efectul de stretching. Foloseste crema dimineata pe fata si gat, masand usor. Daca este necesar, aplica tratamentul si seara. Pentru cele mai bune rezultate foloseste-o cel putin 4 saptamani. O gasesti in orice farmacie Catena, la pretul de 146 lei. Merita toti banii!

 

Monica Similea: Imi poti recomanda un anticearcan bun? Nu am folosit pana acum si consider ca ar fi cazul sa incep sa folosesc.

Beauty Adviser: iti recomand anticearcanul Tea Tree Cover Up, pe care il vei putea achizitiona la pretul de numai 7 lei. Este ideal pentru zona delicata a ochilor. Foloseste-l cu incredere de fiecare data cand va fi cazul.

 

Ioana Barbu: Din cauza schimbarilor de temperatura din ultima perioada, mainile mele au de suferit. Orice as face, am pielea foarte uscata. Imi poti oferi un sfat?

Beauty Adviser: Am solutia ideala pentru tine! Iti recomand crema de maini cu glicerina de la Genera. Aceasta previne si combate uscarea pielii mainilor si lasa pielea moale si hidratata. Nu este grasa si se absoarbe foarte repede, desi este bogata in glicerina.

 

Text: Sabina Ghiormescu