Fine Living. Coloreaza-ti viata

Creator_Rhea_Costa_FLAlaturi de unele dintre cel mai bine pregatite ?i carismatice gazde, Fine Living prezinta cele mai recente tendinte ale vietii moderne ca pe o sursa permanenta de inspiratie pentru publicul sau. Relansat in primavara anului 2010, Fine Living aduce prin intermediul emisiunilor sale designeri inovatori, bucatari de renume, impatimiti ai modei si experti in lifestyle din intreaga lume.

De la Giada DeLaurentiis, diva bucatariei italiene, pana la Vern Yip, extraordinarul designer de locuinte, FL prezinta un mix ispititor de divertisment si sfaturi utile.

 

Avand alaturi gazde consacrate, postul TV a oferit invitatilor sai un show de proportii. Cu privilegiul relansarii postului, designerul Rhea Costa si-a prezentat ultima colectie dPrezentare_moda_FL_4e rochii pentru sezonul toamna-iarna 2012 in cadrul evenimentului. Colectia traseaza tendinte spre colour-blocking, mergand foarte mult pe contrastul dintre negru si

bej.

Colectia este una avangardista si transpune modernitatea si dinamica sociala.

Difuzat in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, FL este detinut de Scripps Networks Interactive – unul dintre principalii dezvoltatori de continut de lifestyle pentru televiziuni si internet, precum si de liderul international de distributie, Chello Zone.

 

Text: Andreea Popescu