Geanta, universul unei femei

2009_moda_geantaIti suna mobilul, dar tu intarzii sa raspunzi pentru ca este o adevarata aventura sa-l gasesti printre chei, farduri, servetele demachiante si blistere cu pastile. Afla cum sa iti organizezi interiorul gentii, astfel incat toate obiectele sa iti fie la indemana!

Regula celor patru P
Portofel, portmoneu, portchei, portfard. Foloseste un mic portmoneu pentru maruntis si un portofel mai incapator pentru bani, carduri si carti de vizita. In acest fel, nu vei mai fi nevoita sa iti „pescuiesti” bancnotele atunci cand trebuie sa achiti un produs.

De asemenea, achizitioneaza un portchei haios si rezistent in care sa iti agati cheile de la casa si de la masina. O sa iti fie mult mai usor sa le gasesti!

Alege un portfard de dimensiuni medii pentru a-ti depozita fardurile, mini deodorantul, oglinda si parfumul. In acest sens, setul Marilyn Monroe de la farmacia CATENA ti-ar fi de mare ajutor. Produsele de beauty vin intr-un portfard incapator, extrem de sic, ideal pentru tine!

Practic si ordonat
Orice spatiu din geanta isi poate gasi intrebuintarea potrivita, asa ca strecoara in unul dintre buzunare un absorbant, un pachetel cu servetele, ata dentara si o pilula impotriva durerilor menstruale.

Raluca Zenga: “Din geanta nu imi lipsesc servetelele matifiante pentru un ten perfect, balsamul de buze din ingrediente 100% naturale, rujul roz-de-buna-dispozitie, ochelarii de soare si aparatul de fotografiat, pentru ca nu se stie niciodata ce merita imortalizat pentru o aparitie pe blogul meu!”.

 

Text: Diana Sorescu