Genius se aliaza cu gamerii

Genius se aliaza cu gameriiJocurile iti ocupa serile? Noptile? Sau pur si simplu momentele de relaxare. Fie ca te joci singur sau este motiv de intalnire cu prietenii merita sa te bucuri de un sunet performant si cat mai fidel. Pentru aceste experiente, Genius a lansat boxele SW-G2.1 1200 GX special create pentru momentele cand simturile se ascut.

Boxele SW-G2.1 1200 GX au un subwoofer central si doi sateliti. Driverul puternic de 4 inch accentueaza sunetele transmise de subwoofer-ul cu carcasa de lemn pentru un efect puternic si exploziv. Puterea basului poate fi ajustata. De asemenea, boxele sunt prevazute cu o intrare in plus pentru casti si microfon, care permite conectarea la un music player fara a fi nevoie sa il deconectati de la calculator.

 

Le puteti conecta pentru un sunet excelent la PC, DVD, TV. Astfel tribunele vor sari mereu in picioare ca pe stadion atunci cand marchezi, iar exploziile se vor auzi foarte fidel.

 

Disponibil in magazine la pretul de referinta de 172,90 lei.

noiembrie 9th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate