Invinge ridurile cu acid hialuronic

Fiole-cu-Acid-Hialuronic-Gerovital-H3-EvolutionRidurile sunt unul dintre dusmanii de temut ai oricarei femei, de aceea contracararea imbatranirii pielii si aparitiei ridurilor devine o prioritate in ingrijirea tenului, mai ales dupa varsta de 30 de ani. Pentru a raspunde nevoilor de intretinere a tenului care da primele semne de imbatranire sau care se confrunta deja cu riduri mai profunde, Farmec a creat Fiolele cu acid hialuronic, un nou produs care vine in completarea gamei Gerovital H3 Evolution.

Fiolele cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution contin un ser bogat in Superoxid Dismutaza si acid hialuronic pur si lipozomal, avand efecte intense de hidratare si de netezire a ridurilor. Acidul hialuronic pur actioneaza dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele si diminuarea pierderilor transepidermale de apa, iar lipozomii cu acid hialuronic patrund in piele si umplu ridurile din interior, astfel incat ridurile si liniile fine sunt mult diminuate.

Efectul anti-age este potentat si prin Superoxid Dismutaza care are rol de protectie atat pentru fibrele de colagen si elastina, cat si pentru acidul hialuronic. Folosite cu regularitate, fiolele cu acid hialuronic duc la reducerea vizibila a ridurilor adanci. Fiolele se folosesc dimineata sau seara, in cure de cate 10 zile de tratament, prin aplicarea continutului unei fiole pe fata proaspat demachiata, prin masaj usor. Pentru efecte de durata, tratamentul se aplica lunar.

Eficacitatea produsului a fost demonstrata printr-o evaluare instrumentala: dupa 28 de zile de utilizare, adancimea ridurilor profunde a fost redusa cu pana la 24%, iar nivelul de hidratare a crescut cu pana la 66.7%,  la o ora de la prima aplicare.

 

Text: Andreea Popescu