Kraft Foods Romania lanseaza un nou sortiment de biscuiti deliciosi pentru micul dejun: belVita Start cu Cereale si Afine Rosii

-0aPoza-Kraft--RomaniaSingurii biscuiti special creati pentru micul dejun, belVita Start, isi completeaza gama de 4 sortimente  delicioase deja existente pe piata din Romania cu un nou sortiment gustos cu cereale si afine rosii. Fabricati din cereale integrale, bucatele de afine rosii si fortifiati cu vitamine si minerale, noii biscuiti belVita Start cu Cereale si Afine Rosii ofera, alaturi de  o portie de fructe, una de lactate si o bautura, o alternativa delicioasa pentru un mic dejun echilibrat si sanatos.

Biscuitii belVita Start cu Cereale si Afine Rosii sunt disponibili pe piata din Romania in doua variante: pachet de 50 de grame ambalat individual care contine 4 biscuiti (pentru cei care prefera sa ia micul dejun la birou) si cutie de 300 de grame care contine 6 pachete de cate 50 de grame (conceputa special pentru a fi  impartita cu familia sau colegii sau pentru a asigura mai multe dimineti pline de vitalitate).

Lansarea  va fi sustinuta printr-o comunicare de marketing integrata, ce va avea ca erou principal chiar noul produs si beneficiile pe care acesta le ofera ca parte a unui mic dejun echilibrat. Nu vor lipsi din comunicare nici mijloacele ATL, in special comunicarea TV si pe internet, dar nici cele de BTL, care trebuie sa asigure degustarea produsului de catre un numar cat mai mare de consumatori.

 

Text: Andreea Popescu