Lactatele imbunatatesc functiile creierului

Lactatele imbunatatesc functiile creieruluiConform ultimelor cercetari realizate in domeniu, produsele lactate ajuta la imbunatatirea functiilor cerebrale. Expertii americani si australieni au facut noi experimente si au descoperit ca branzeturile si lactatele contribuie la mentinerea sanatatii creierului. Studiul a implicat 1.000 de adulti, care au fost supusi la teste de capacitate mintala. Cei care au consumat in mod regulat produse lactate, cum ar fi lapte, branza si iaurt, au avut un scor mai bun la testele de perspicacitate, conform Daily Mail.

Desi cercetarea a fost publicata in revista International Dairy Journal, sunt necesare si alte investigatii pentru rezultate concrete asupra capacitatii lactatelor de a mentine si imbunatati sanatatea creierului.

In plus, expertii americani si australieni au mai descoperit inca un motiv bun pentru a consuma lactate si branzeturi: pot reprima impulsurile comportamentale agresive.

 

Text: Andreea Popescu

martie 19th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate