Lenjeria intima capata un rol esential in moda iarna aceasta

Lenjeria intima capata un rol esential in moda iarna aceastaFiecare femeie stie ca ceea ce poarta pe dedesubt este la fel de important ca si tinuta de deasupra. Iata de ce, in iarna aceasta, lenjeria intima de la H&M ofera nu numai imprimeurile si detaliile care creeaza un look complet, ci si un nou stil de sutien care asigura o forma noua.

Noul sutien Super Push creste marimea cupei si accentueaza curbele corpului.

Disponibile fie in culori precum purpuriu, auriu deschis sau negru cu rosu ca accent de culoare, fie cu imprimeuri precum zebra sau flori japoneze, articolele de lenjerie Lenjeria intima capata un rol esential in moda iarna aceastapentru partea superioara si cea inferioara a corpului pot fi combinate si asortate astfel incat sa creeze un look personal.

Pe langa sutienul Super Push sunt disponibile si alte articole de baza noi, de exemplu camasi kimono combinate cu pantaloni din satin, lenjeria de la H&M capatand astfel un rol esential in moda iarna aceasta.

Text: Andreea Popescu

noiembrie 22nd, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate