Lookuri excentrice cu rezultate remarcabile

-0a0shutterstock_17500000Este cunoscut faptul ca fiecare persoana are un stil propriu. Cu atat mai mult vedetele, care incearca prin fiecare aparitie sa surprinda, sa iasa din anonimat si sa fie mereu in atentia bliturilor. Celebritatea se castiga greu, iar unele persoane sunt capabile de orice pentru a atinge culmile succesului, fie ca trebuie sa se rada in cap, sa-si vopseasca parul in culori excesive, sa poarte tinute controversate, masti, machiaje stridente, palarii futuriste si o multime de alte artificii inovatoare care sa le ofere un plus de originalitate si un stil inconfundabil.

Lady Gaga

Nonconformista Lady Gaga ocupa primul loc in topul vedetelor excentrice. Cantareata este o inovatoare in materie de stil, arhicunoscuta pentru aparitiile sale socante care au consacrat-o. Cand vine vorba despre combinatii trasnite, abstracte si total iesite din comun, tinutele abordate de Gaga castiga detasat. Fiecare aparitie publica a acesteia este una memorabila, esentiala si caracteristica stilului excentric cu care se identifica. Rochia din bucati de carne de vita, rochiile cu detalii exagerate, transparente, de inspiratie animal-print, lenjerii provocatoare, platforme uriase, atipice, machiaje dramatice, palarii futuriste (palaria homar, cu coarne, palaria diafragma) sunt doar cateva dintre tinutele bizare cu care Lady Gaga ne-a obisnuit.

Rihanna

Un alt personaj controversat este si frumoasa Rihanna. Cantareata este o adepta a diversitatii, a lookului excentric si a coafurilor extravagante. Putem spune ca vedeta nu are un stil foarte bine stabilit, alegerile ei sunt spontane si reuseste sa impresioneze cu fiecare aparitie. Cu parul in diferite lungimi si forme, vopsit in culori puternice, peruci, outfituri transparente, tatuaje sexy, accesorii si ornamente ademenitoare, Rihanna reuseste sa fie in atentia bliturilor, prin abordarea ei sexy si ultrafeminina.

Nicki Minaj

Cantareata se regaseste si ea in topul nostru, abordarile ei fiind caracteristice stilului excentric. Nicki Minaj este intruchiparea unui personaj din desene animate. Adopta un look extremist, care pare a sfida moda, insa se pare ca aceasta atitudine ii este benefica, avand in vedere popularitatea si faima de care se bucura. Tinutele ei controversate, perucile intens colorate, machiajul strident, costumele si combinatiile de-a dreptul dubioase fac ca fiecare aparitie de-a ei sa nu treaca neobservata.

Katy Perry

Solista Katy Perry s-a facut remarcata in showbiz prin tinutele ei excentrice si lipsite de inhibitii. Pe langa vocea extraordinara, stilul ei nonconformist si atipic a facut-o celebra in intreaga lume. Abordarile ei sunt inovatoare, uneori inocente si copilaroase, alteori ultrafeminine si indraznete, insa cu fiecare ocazie, Katy Perry reuseste sa eclipseze din punct de vedere vestimentar. Poarta in mod obsesiv peruci si extensii intens colorate (albastru, indigo, roz bonbon, galben, verde, rosu), machiaje excesive, manichiura personalizata, rochii asimetrice cu detalii opulente, corsete si imprimeuri, palarii si accesorii futuriste (palaria cub, disc, in forma de fructe, genti si umbrele colorate), insa, cu toate ca primeste foarte multe critici, se pare ca aceasta ramane fidela stilului care o reprezinta cel mai bine.

 

Text: Alexandra Lupu