Masajul de relaxare: ora de rasfat

2009_body_care_masajFemeile sunt niste zeite. Altfel cum s-ar explica multitudinea de task-uri pe care le indeplinesc zilnic, fara sa clipeasca? Sunt mame devotate, iubite focoase, sotii intelegatoare, au o cariera de succes, sunt soferite precaute si gospodine excelente. Oare nu merita si ele un mic rasfat la finalul unei zile atat de pline? 

Da, sunt femeie si bifez, macar saptamanal, o sedinta de masaj la salonul din capatul strazii. Nu o fac din snobism si nici din dorinta de a-mi modela corpul. Ora de masaj vine ca o haina tonica, ce ma ajuta sa ma lepad de superflu-ul cotidian, de stresul si oboseala care imi incorseteaza trupul si spiritul.

Doamna care imi face masaj imi cunoaste preferintele in materie de lotiuni si uleiuri, asa ca m-am lasat mereu pe mana dumneaei si am savurat cu nesat clipele de rasfat.

Ulei de cocos si vitamine
De data asta am vrut sa incerc altceva, o crema special conceputa pentru masajul de relaxare, un produs al farmaciilor CATENA. M-au atras instantaneu pretul accesibil (16 lei), ingredientele naturale pe care le contine, uleiul esential din nuca de cocos si faptul ca este bogata in vitaminele A si E, atat de necesare pielii. Crema Naturalis pentru relaxare m-a cucerit cu textura sa cremoasa, echilibrata. Atunci cand a fost aplicata pe corp nu mi-a dat impresia ca ma scald intr-o baie de ulei cum pateam cu alte lotiuni, dar nici nu a intrat in piele atat de repede incat maseurul sa fie nevoit sa foloseasca tot tubul! In contact cu pielea si potentata de miscarile circulare, crema a degajat un miros subtil, placut, indeajuns incat sa imi creeze o stare euforica, de relaxare totala.

Dupa ora de masaj pielea a ramas catifelata, vibranta si hidratata. Este un cadou pe care mi l-am oferit si sunt bucuroasa ca am descoperit beneficiile cremei de masaj Naturalis!

 

Text: Diana Sorescu