Mentine-ti tenul fara riduri, in mod natural

Mentine-ti tenul fara riduri, in mod naturalNu ai nevoie de ace, interventii chirurgicale si alte proceduri costisitoare pentru a-ti mentine pielea tanara. Poti face acest lucru in mod natural, urmand cateva sfaturi ce ar putea avea rezultate mai mult decat uimitoare.

 

  • Dormi pe spate! In caz ca nu stiai, persoanele care dorm pe partea stanga sau pe cea dreapta a corpului pot face riduri din cauza presiunii prelungite exercitate asupra pielii fetei peste noapte. Cel mai bun lucru pe care il poti face este acela de a dormi pe spate, iar dimineata te vei trezi fara cute, cu un ten frumos si luminos.

 

  • Exfoliaza-ti des tenul! Exfolierea frecventa are un efect pozitiv asupra producerii de colagen, acesta fiind un lucru mai mult decat necesar, deoarece, dupa 25 de ani, productia de colagen in piele incepe sa scada. De asemenea, exfolierea frecventa ajuta la regenerarea celulelor, rezultatul fiind o piele fina si stralucitoare.

 

  • Opteaza pentru protectia solara potrivita! Expunerea excesiva la lumina solara accelereaza formarea ridurilor si compromite fermitatea si elasticitatea pielii. Acest lucru se datoreaza radicalilor liberi, iar alegerea corecta a cremelor cu protectie solara este foarte importanta. Evita-le pe cele care contin derivati ai vitaminei A sau pe cele care contin parabeni, pentru ca dauneaza pielii atunci cand sunt asociate cu expunerea la soare. Si nu uita, indiferent de anotimp, tenul trebuie protejat!

 

 

Text: Ruxandra Raica