Noutati de primavara de la Danone

Nutriday_checDanone Romania intampina primavara cu noutati in doua dintre cele mai cunoscute game ale sale, Activia si Nutriday: Activia cu cereale integrale, nuci si miere, Nutriday Delicios cu prajitura Alba ca Zapada, Nutriday Delicios cu biscuiti cu ciocolata si portocale si Nutriday Delicios cu chec.

Activia cereale integrale cu nuci si miere contine bucatele de nuci si miere poliflora, o combinatie gustoasa si satioasa care se imbina perfect cu cerealele integrale, pentru a crea o gustare inedita, potrivita pentru orice moment al zilei. Sub sloganul „Pentru femei dulci ca mierea”, Activia cu nuci si miere beneficiaza de un suport de promovare puternic, precum si de momente de degustari speciale in magazine.

Nutriday este gama principala din portofoliul de produse Danone si, totodata, cea mai cumparata marca de iaurt din Romania. Nutriday ofera produse naturale, hranitoare si accesibile pentru toata familia, contribuind la crearea unor obiceiuri de alimentatie sanatoase. Gama include iaurturi clasice, iaurturi de baut, iaurturi cu fructe si iaurturi fara grasime. Prin marea sa diversitate, Nutriday se adreseaza tuturor membrilor familiei, fie ei copii, tineri, persoane active sau batrani.

 

Text: Andreea Popescu