Parfumul care te face fericita

Parfumul care te face fericitaInchide ochii si gandeste-te cum sunt momentele in care te simti cu adevarat fericita: acele clipe suspendate in care o raza de lumina ti se asaza instantaneu in mijlocul inimii, o emotie fulgeratoare, o claritate fara umbre si fara indoieli. Sunt momentele pe care le-ai dori sa ramana la infinit cu tine. Aceste clipe le-au surprins cei de la Yves Rocher in parfumul Moment de Bonheur.

Flaconul delicat in degrade contine un parfum ce are la baza esenta de trandafiri de Centifolia, unii dintre cei mai pretiosi trandafiri din lume, care se culeg doar in cateva zile din luna mai si care cresc in regiunea Provence, din Franta.

Acest parfum are note de varf vegetale, cristaline si stralucitoare, note de mijloc care variaza intre bujor si trandafir cu mireasma de dulceata si note de baza intense si putin piperate, de Patchouli si Cedru.

Moment de Bonheur este un parfum in care regasim simplitatea si eleganta pariziana, energia vegetala, prospetimea verii, vitalitatea… fericirea.

Text: Bianca Badescu

septembrie 29th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate