Philosophia, sapun vegetal… cadoul naturii

Philosophia-sapun-vegetal-cadoul-naturii

Mie nu-mi plac sapunurile. Sau mai bine sa zic nu imi placeau?!? Sa iti spun si de ce: am asociat intotdeauna conceptul de sapun cu pielea uscata. Pentru editia de iunie, Ana ma anunta ca o sa testez… un sapun! Asta da provocare!

Il iau, ma uit la el. Sapun natural cu principii active. Il miros. Aroma placuta, fresh, de nufar alb. Citesc eticheta: „Sapun vegetal pentru detoxifiere cu aureomarginata, echinacea, cu azulene, nufar alb si oligoelemente naturale pentru o piele regenerata in profunzime.” Hai ca deja incepe sa imi placa. Totusi, proba practica o sa dea verdictul final!

 

 

Cu dragoste si grija de la Nesti Dante, Firenzephilo-DETOX

Inainte sa il incerc m-am bucurat sa constat ca testez un produs de beauty „made in Italy”. Oamenii astia chiar stiu ce fac in domeniul frumusetii, asa ca sigur sunt pe maini bune! Inainte de dus, am desfacut pachetelul de 250 g, ambalat in hartie imprimata cu flori si fluturi. Aroma a devenit mai intensa, iar nuanta sapunului mi-a bucurat privirea: un verde-albastrui cu irizatii marine. Mi-am rasfatat pielea cu sapunul parfumat si am realizat ca face spuma precum un gel de dus normal! Minunat! Si pielea? Catifelata, aromata, regenerata si inviorata! Philosophia este mai mult decat un simplu sapun, e clar. Mixul de plante, principiile active, oligoelementele naturale ajuta cu adevarat la imbunatatirea calitatii pielii si, in plus, ajuta la detoxifierea ei in profunzime. Extractul de echinacea nu numai ca are proprietati antiinflamatoare, antiherpetice si antimicotice, dar iti si protejeaza pielea de razele UV. Substantele continute in echinacea – acidul cafeic, polizaharidele, glicoproteinele, alcamidele – ajuta la calmarea pielii ranite sau iritate si catifelarea acesteia. Unde mai pui ca si nufarul alb isi aduce aportul la starea de bine a pielii tale. Acesta este un ingredient vegetal bioactiv protector si calmant, care ajuta la regenerarea tesuturile iritate si inflamate. De asemenea, are proprietati hidratante si emoliente, putand fi utilizat in formularea produselor pentru piele sensibila, uscata, iritata ori arsa de soare. Cu asa proprietati magice, cum sa nu imi placa sapunul Philosophia?

Text: Diana Sorescu