Scapati de pielea uscata dintre sprancene!

shutterstock_3027589Pielea dintre sprancene este predispusa la uscare precum si la aparitia cosurilor. Exista foarte multe doamne si domnisoare care se confrunta cu aceasta problema, insa exista si cateva modalitati de a o rezolva.

 

·            Dupa baie este indicat sa aplicati crema hidratanta atat pe zona dintre sprancene, cat si pe sprancene si chiar mai sus, pe frunte, prin masarea usoara a zonei.

 

·            Curatati bine zona inainte de culcare cu lapte rece! Inmuiati un disc demachiant in lapte rece si astfel veti putea preveni aparitia ridurilor si a liniilor dintre sprancene si veti inmuia deopotriva zona.

 

·           Semintele de mac amestecate cu o lingura de smantana proaspata sau cu iaurt este amestecul perfect pentru a realiza un scrub. Cu ajutorul acestui amestec natural veti putea indeparta pielea solzoasa dintre sprancene.

 

·            Uleiul de migdale sau uleiul de nuca de cocos incalzite ar putea fi folosite pentru a preveni uscarea pielii. Prin masajul usor al zonei, pielea va deveni moale, placuta la atingere.

 

Pentru a preveni infectiile in aceasta zona sensibila, incercati sa nu va machiati macar pentru o perioada. Daca problema persista, apelati la un medic dermatolog.

 

Text: Ruxandra Raica