Se poarta baroc! – primul “episod” din seria PROIECT13

posterfinal_Proiect13_-_15septembrieCREATIVE ARTS (www.creativearts.ro) organizeaza sambata, 15 septembrie a.c., cu ?ncepere de la ora 13:00, la Caffé D`Arthé (Bucuresti, Str. Popa Nan, nr. 7) atelierul de accesorizare „Se poarta baroc!”.

Acesta reprezinta primul eveniment din platforma de creativitate numita Proiect13 care va cuprinde 13 ateliere pe teme legate de moda si stil de viata, organizate in perioada 15 septembrie – 8 decembrie 2012.

Atelierul „ Se poarta baroc!” se adreseaza tuturor celor care vor sa dea o noua viata hainelor mai noi sau mai vechi prin accesorizarea acestora conform noilor tendinte in moda sezoanelor de toamna-iarna 2012 si primavara-vara 2013.

Participan?ii la atelier vor ?nvata de la trainerii Creative Arts cum sa accesorizeze diverse piese vestimentare: esarfe, jeans, sacouri, tricouri sau fuste. Fiecare cursant va avea la dispozi?ie materialele necesare accesorizarii : dantela, catifea, aplicatii textile, perle, margele, flori artificiale, etc.

Cursantii pot veni cu orice haina pe care vor s-o readuca in tendinte prin invatarea unor tehnici noi de accesorizare. Tehnicile vor fi aplicate in functie de stilul obiectului vestimentar si de cat de mult doreste posesorul obiectului vestimentar sa-i schimbe aspectul.

Workshop-ul organizat de Creative Arts se va desfasura intr-o atmosfera boema, specifica ceainariei Caffé D`Arthé, astfel ca toti cei prezenti se vor delecta cu ceaiuri, cocktail-uri nonalcoolice si chiar cu bauturi pe baza de ciocolata cu diverse arome.

Costul atelierului “ Se poarta baroc!” este de 50 de lei. Acest cost include toate materialele ?i accesoriile folosite de participan?i care vor avea parte si de o limonada din partea casei.

 

Text: Andreea Popescu