Smiley lanseaza un nou videoclip… CRIMINAL

criminalSmiley ne lasa iar fara cuvinte si lanseaza un nou videoclip intitulat “Criminal”, care urmeaza sa fie inclus pe noul album la care Smiley lucreaza in prezent si care va fi lansat in toamna acestui an.

“«Criminal» e mai mult decat un clip, e un film de scurt metraj: o poveste de dragoste cu multe rasturnari de situatie, care te tine cu respiratia taiata in fata ecranului asteptand sa vezi ce se va intampla pana la urma. Sunt convins ca o sa va placa”, declara Smiley.

“Criminal” este realizat in colaborare cu Iulian Moga si echipa HaHaHa Video Production, iar filmarile la videoclip s-au desfasurat pe parcursul a mai mult de doua zile, atat in Bucuresti, cat si in Dobrogea.

Produsa in studiourile HaHaHa Production si lansata impreuna cu Cat Music, “Criminal” a fost realizata in colaborare cu unul dintre cei mai talentati rapperi turci – Kaan – si vine cu o abordare fresh in materie de sound, continuand directia inceputa odata cu “Dead man walking”, single ce a fost licentiat in tari ca Germania, Rusia, Turcia, Grecia, Cipru sau Ucraina.  

 PLAY CRIMINAL!

 

Text: Andreea Popescu