Tassimo, noul sistem de preparare a cafelei

1aT40_45_frontal_Latte_Machiatto_rot_OCV2_shadowTassimo imbina cea mai noua tehnologie Bosch cu cea mai inalta calitate a cafelei Jacobs Kronung si cu gustul fin al ciocolatei Milka. Din aceasta toamna, pe piata romaneasca este disponibil noul sistem de preparare a cafelei – Tassimo. Este primul sistem inteligent de pe piata, operat printr-o atingere de buton. Datorita tehnologiei inovatoare de citire a codurilor de bare inscrise pe capacul fiecarui T?DISC de cafea, ciocolata sau lapte, vom obtine de fiecare data o bautura perfect preparata.

Datorita sortimentelor diversificate de cafea si ciocolata calda, precum si inaltei calitati a aparatelor, Tassimo se vinde cu succes in fiecare dintre tarile mentionate si ocupa o pozitie-cheie in categoria sa. In momentul de fata, este prezent pe 9 piete europene: Franta, Germania, Marea Britanie, Austria, Elvetia, Spania, Grecia, Portugalia, Suedia, precum si in SUA si Canada. In 2011, este planificata intrarea pe 8 noi piete: Romania, Cehia, Slovacia, Polonia, Ucraina, Rusia, Norvegia si Danemarca.

Atat aparatele, cat si cafeaua sunt disponibile in toate lanturile de magazine cu aparatura electrocasnica si in hipermarketuri, dar si in alte locatii comerciale. In functie de model, pretul se situeaza intre 439 RON si 799 RON. Toate sortimentele de cafea Jacobs si ciocolata Milka sunt disponibile la pretul de 24 RON pentru un pachet cu 16 capsule.

Text: Andreea Popescu